Psykolog Christine Lien

Portrett 1 shv.jpg

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen. I tillegg har jeg tre års videreutdanning innen emosjonsfokusert terapi (EFT) med ytterligere to års videreutdanning i emosjonsfokusert parterapi, samt kurs i foreldreveiledning innenfor EFT. Jeg har også to års videreutdanning innenfor traumer, komplekse traumer og dissosiering, samt masterclass innenfor behandling av pasienter med kompleks dissosiativ lidelse.

Min første private praksis var ved Engen psykologsenter. Der drev jeg full klinisk praksis og arbeidet terapeutisk med voksne og unge, par og med stressmestringsgrupper. I dag arbeider jeg i full klinisk praksis ved Klinikk for krisepsykologi (tidligere Senter for Krisepsykologi), og holder foredrag om sorg, kriser, følelser, kommunikasjon, mestring av stress og mindfulness. Jeg gir også veiledning i emosjonsfokusert terapi som et nyttig kommunikasjonsredskap.

Privat psykolog Christine Lien Bergen. Anbefalt parterapeut. Parterapi og individuell terapi. Emosjonsfokusert terapi. Sorgarbeid, selvutvikling, krisepsykologi. Anbefaling på www.dinpsykolog.noErfaring med ulike terapiteknikker og ferdigheter gjør at jeg som terapeut kan møte ulike behov og personlighetsstiler – og dermed tilpasse hjelpen til deg og dine behov. Som terapeut er det viktig for meg å være respektfull og genuin, slik at jeg på best måte støtter deg til å åpne et rom for deg selv og andre – der du kan bli mer autentisk og mer av den du ønsker å være.

Jeg tar i mot barn, ungdom og voksne – både individuell terapi og parterapi.

Du er velkommen til å kontakte meg ved SMS på 93411635. Hvis du heller vil kontakte meg på e-post psykolog(at)christinelien.no, er det en fordel om du opplyser meg om ditt mobilnummer slik at jeg har muligheten til å svare deg per SMS.

Dersom du ønsker å lese andres vurderinger av meg som psykolog, kan du søke informasjon på www.dinpsykolog.no

Det er for tiden mange som tar kontakt med meg. Tiden strekker ikke til – men jeg formidler gjerne kontakt til en av mine kollegaer, dersom jeg ikke har ledig time. Psykolog Christine Lien, Bergen

Psykolog Christine Lien Bergen Norge Norway. Privat psykolog. Parterapi og individualterapi. Emosjonsfokusert terapi. Sorg, sorgterapi, sorgprosess, sorgbearbeiding, bearbeide sorg, mestring av sorg, krisepsykologi, sorgreaksjoner, komplisert sorg, depresjoner, angst, utbrenthet, utbrent. Traume traumer traumatisert traumeterapi. Kompleks traumatisering. Dissosiasjon. Følelser. Å møte og håndtere følelser. Kriser og kriseberedskap. Hjelp til pårørende. Emotion focused therapy Bergen. Klinikk for krisepsykologi. Senter for krisepsykologi. Anbefalt terapeut parterapeut. Emotion revolution Bergen 2018. Samlivsterapi. Individualterapi. Anbefalt psykolog. Selvutvikling og mindfulness. Ikkevoldskommunikasjon. Empatisk kommunikasjon. Kommunikasjonsproblemer. Giraffspråk.

En terapitime varer i 50 minutter.

Pris for en individualtime er kr 1350. Pris for parterapi er kr 1500 per time. Når tredjepart betaler (eks. arbeidsgiver, forsikringsselskap, NAV) gjelder egne priser. Skrivearbeid (epikriser, uttalelser o.a) belastes per påbegynte 15 min.

Pris for ettermiddagstimer (etter kl 16): Individualtime kr 1600, parterapi kr 1800. 

Prisene justeres årlig i juli.

Avbestilling må skje senest 48 timer før avtalt time. Ved senere avbestilling må timen betales.